Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Foarfeca de gradina cu acumulator Stihl HSA 25

0 stars: 0.00 din 0 pareri

620 lei Lei
Brand
Stihl HSA 25
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Masina de tuns gard viu Stihl, HSA 25, 10.8 V, 2 Ah este ideala pentru tunderea gardului viu.

Mod de utilizare Masina de tuns gard viu STIHL, HSA 25, 10.8 V, 2 Ah

Masina de tuns gard viu Masina de tuns gard viu STIHL, HSA 25, 10.8 V, 2 Ah este un foarfece de gradina cu acumulator, silentios, usor de utilizat cu acumulator performant litiu-ion. Printre punctele forte ale acestei foarcece de tuns gard viu enumeram: manevrabilitate ridicata, confort sporit, greutate redusa. Venind cu o echipare completa si cu un design atractiv se face optim pentru utilizatori ocazionali (proprietari de gradini), utilizatori profesionali ( pepiniere, gradinari profesionisti, intretinere arbusti si zone verzi)

Masina de tuns gard viu STIHL, HSA 25, 10.8 V, 2 Ah se poate folosi in toaletarea arbustilor ornamentali (taiere garduri vii si arbusti) si taiere margini gazon.Stihl HSA 25 vine cu cutit pentru taiat iarba, perfect pentru taierea marginilor de gazon sau a zonelor acoperite cu iarba, avand o latimea de taiere de 11 cm asigura oviteza mare de inaintare, fiind simplu de montat si nu necesita folosirea de scule suplimentare.Aceasta foarfeca electrica cu acumulator mai vine in dotare cu un cutit pentru taiat arbustii, pentru toaletarea cu usurinta a arbustilor ornamentali. Lama de taiere cu contracutite, pentru viteza mare de taiere, taieturi curate si vibratii reduse, are o lungime de 17cm. Usor de montat, nu necesita scule suplimentare, este ideal pentru toaletarea arbustilor in diverse forme.

La Pestre ai masina de tuns gard viu online la preturi avantajoase si calitate superioara. La orice masina de tuns gard viu beneficiezi de transport garantat. Astfel ai doua mari avantaje: masina de tuns gard viu pret avantajos, la calitate superioara si transportul garantat pana la tine acasa. In acest fel nu trebuie sa te mai deplasezi pentru achizitionare.
Prin faptul ca poti cumpara masina de tuns gard viu online de la Pestre, te poti considera un norocos deoarece ai numai avantaje, reducand astfel costurile mari pe care le-ai fi facut daca nu ai fi cumparat online.

Beneficii client:

- Manevrare usoara datorita greutatii reduse
- Ideala pentru tunderea gazonului

Avantaje produs:

- Motor electric
- Acumulator cu tehnologie Li-Ion

Date tehnice Masina de tuns gard viu STIHL, HSA 25, 10.8 V, 2 Ah:

- Tensiune acumulator: 10.8 V
- Capacitate acumulator: 2 Ah
- Viteza de taiere: 2000 RPM
- Autonomie de lucru: 86 - 110 min
- Lungimea de taiere a lamei pentru arbusti: 17 cm
- Lungimea de taiere a cutitelor pentru iarba: 11 cm
- Greutate 0.6 kg

Transport gratuit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura