Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tractoare Valiant 550/650 RS

0 stars: 0.00 din 0 pareri

37800 €
Brand
VALIANT 550/650 RS
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Valiant sunt tractoare isodiametrice compacte disponibile in versiunea monodorectionala si reversibila.

Valiant RS, cu roti viratoare, sunt considerate ca fiind versiunea de referinta a sectorului specializat si trebuie sa satisfaca mai mult ca altele, standardele impuse de tipul de utilizare si mai presus de orice sa fie compatibile cu ambientul in care lucreaza.

Dimensiunile compacte si raza de intoarcere mica fac din Valiant RS masini imposibil de inlocuit, capabile sa satisfaca in mod excelent toate muncile pentru care au fost concepute.

Latimea este de mai putin de 100 centimetri iar ampatamentul a fost redus la 139 centimetri.

Noua transmisie este integrata in cadrul OS-Frame: un singur arbore de transmisie si un unic pivot central garanteaza o transmisie a puterii la roti si la priza de putere ridicata asigurand un maxim de fiabilitate.

Postul de conducere monodirectional sau reversibil, face din Valiant RS un util instrument de lucru in agricultura, in sectoarele municipalitatii si a intretinerii spatiilor verzi.

Post conducere

Postul de conducere al Valiant este printre cele mai bune din categorie: uneste ergonomia, functionalitatea si siguranta in maniera absolut originala. Maximum de comfort este asigurat de modulul de conducere cu platforma suspendata pe bucse antivibratie care, in versiunea reversibila se roteste in doar 5 secunde fara a fi necesara decuplarea niciunei conexiuni.

O consola de instrumente grupeaza functiile in maniera logica intr-un display central, disponibila atat in versiune analogica cat si digitala, ce garanteaza controlul total al masinii.

Valiant pot fi dotate cu cabine comfortabile studiate cu mare grija care garanteaza o o maxima si placuta vizibilitate interna. Disponibile in versiunea Lusso si Comfort, aceasta din urma dotata cu aer conditionat, au suspensie complet independenta de cadrul tractorului.

Vizibilitatea este garantata de mari deschideri din sticla, de un hublou dispus pe acoperis si de o structura pe patru picioare, in alternativa a sase picioare implicate pentru cabinele clasice ale tractoarelor.

Hidraulica

La un tractor specializat prestatia instalatiei hidraulice este de mare importanta. Instalatia noilor Valiant este cu dublu circuit cu un debit maxim de 44 litri/min. Si radiator pentru racire cu o presiune de exercitiu de 180 bar.

Prizele hidraulice din spatele tractorului, permit utilizarea accesoriilor ce absorb un mare debit de ulei, utilizate de obicei in culturile pe randuri.

Pentru a tine sub control cu un singur dispozitiv atat instalatia hidraulica cat si ridicatorul, noile tractoare Valiant pot si inzestrate cu Joy-Stick cu comanda electrica, pentru a asigura orice manevra care implica hidraulica tractorului.

Ridicatorul posterior este robust si are prinderi polivalente, practice si versatile, care se adapteaza la toate accesoriile din comert. Pe instalatia hidraulica la cerere se poate inzestra cu sistem de pozitie si forta controlata.

DETALII TEHNICE:
- ASPIRATIE : Naturala
- CASA CONSTRUCTOARE : VM
- CILINDREE MOTOR : 2230
- CUPLU MOTOR MAX (NM/ROT. MIN) : 140 / 2100
- NIVEL EMISII : Tier 3
- PUTERE (KW/CV) : 36 / 49
- REGIM NOMINAL (ROT/MIN) : 2600
- TIP MOTOR : D753 E3
- TIP RACIRE : apa.

Transport gratuit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura