Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tractoare Vivid 300/400 DT

0 stars: 0.00 din 0 pareri

76000 lei Lei
Brand
VIVID 300/400 DT
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Vivid sunt tractoare conventionale versatile, compacte si robuste cu o ampla gama de optiuni ce va permit sa alegeti exact tractorul de care aveti nevoie. Designul avansat a fost conceput in maniera practica si rationala.

Flexibilitatea de motoare puternice si ecologice, cutia sincronizata cu 24 de viteze cu inversor sincronizat, practica si afidabila, unite cu prestatiile instalatiei hidraulice ofera o excelenta operativitate a masinii.

Mediul inconjurator si ambientul sunt deasemenea garantate de dispozitive care protejeaza atat operatorul cat si pe cei ce se afla in raza de actiune a utilajului.

Transmisie
Transmisia lui Vivid a fost conceputa cu angrenaje elicoidale pentru a putea utiliza la maxim prestatiile motorului si reduce la minim nivelul de zgomot.12 trepte inainte si 12 in marsarier cu rapoarte sincronizate subdivizate in in trei game, fiecare din ele avand 4 trepte, furnizeaza o ampla gama de viteze de lucru. Practicul inversor de sens cu angrenaje facilitate, incorporat in transmisie permite schimbari de directie rapide. Ambreiajul bidisc al tractoarelor Vivideste cu comanda prin pedala pentru cutia de viteze si manuala pentru priza de putere.

Pozitionata in pozitie centrala a utilajului pentru a pastra dimensiunile este realizata cu materiale organice pentru cnsimtirea unui cuplaj dulce si gradat.

Versatilitatea si prestatiile deasemenea sunt garantate de capacitatea constanta de transmitere a puterii la cele 4 roti, cu posibilitatea decuplarii tractiunii anterioare si blocaj a diferentialului posterior, optimizand tractiunea si productivitatea.

Post conducereVivid au fost concepute pentru optimizarea activitatii de conducere si control a acestuia. Volanul si scaunul pot fi reglate dupa placere in baza marimii si exigentelor operatorului.

Comenzile, pozitionate in mod ergonomic sunt la indemana si actionarea lor rapida pun operatorul in postura de a controla intreaga activitate.

Vivid pot deasemenea fi inzestrate cu cabine comfortabile si omologate cu insonorizare, studiate cu extrema grija au garantia unei bune vizibilitati.

Instalatie hidraulica

Ridicatorul hidraulic posterior al Vivid e cu dublu cilindru si tiranti pentru prinderea in 3 puncte categoria 1.

Gestionat de instalatia hidraulica, la cerere poate fi dotat cu sistem de pozitie si forta controlata.

De asemenea, ridicatorul posterior al Vivid; pot fi inzestrate si cu ridicator anterior cu priza de forta anterioara si ventrala la 2000 rot/min, indispensabile pentru operatiunile de intretinere a spatiilor verzi.

DETALII TEHNICE:
- ASPIRATIE : Natural
- CASA CONSTRUCTOARE : Lombardini
- CILINDREE MOTOR : 1029
- CUPLU MOTOR MAX (NM/ROT. MIN) : 59 / 2200
- NIVEL EMISII : Tier 3
- PUTERE (KW/CV) : 19 / 26
- REGIM NOMINAL (ROT/MIN) : 3400
- TIP MOTOR : LDW 1003 FOCS
- TIP RACIRE : Apa.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura