Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Motocoasa Stihl Fs 70 C-E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1650 lei Lei
Brand
Stihl Fs 70 C-E
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Informatii generale motocoasa Stihl FS 70 C-E:

Motocoasa Stihl FS 70 C-E, GSB 230-2, 1.2 CP,  este dotata cu un motor puternic, ofera o manevrabilitate excelenta, avand o capacitate mare de taiere a firelor de iarba.

Motocoasa extrem de fiabila de 0,9 kW cu maner dublu si motor 2-MIX si dispune de un procedeu simplificat de pornire.
Confort sporit la pornire prin ErgoStart.Consum de combustibil redus cu pana la 20% si emisii poluante reduse cu 70% fata de motoarele conventionale in 2 timpi fara tehnologie 2-MIX.

Cutit taietor cu patru taisuri pentru cosire pe suprafete de mari dimensiuni cu iarba rezistenta.
Rodajul: Trebuie facut la ralanti si nu in sarcina. Trei rezervoare de benzina la ralanti, fara sarcina. La interval de 10-15 min se accelereaza la maxim, timp de 10-15 sec, pentru evacuarea din toba de esapament a uleiului nears.

Modul de utilizare Motocoasa STIHL FS 70 C-E :

Motocoasa STIHL FS 70 C-E, GSB 230-2, 1.2 CP, se utilizeaza pentru trimarea gazonului si pentru lucrarile de cosmetizare din jurul pomilor, drumurilor si gardurilor din gradinile private. Cu unealta potrivita si pentru cosirea ierbii incalcite, a stufului si a urzicilor.
Este recomandata si pentru tufisuri subtiri si stuf.

Beneficii client:

- Confort crescut la pornire datorita ErgoStart(E)
- Eficienta maxima in utilizare datorita manerului ergonomic
- Utilizare in mod continuu pentru o perioada indelungata datorita manerului multifunctional
- Greutate redusa pentru usurinta in utilizare

Avantaje produs Motocoasa STIHL FS 70 C-E :

- Pornire sigura fara perturbari a motorului
- Maner dublu tip ghidon
- Maner multifunctional
- Nivel redus de vibratii

Motocoasa STIHL FS 70 C-E, GSB 230-2, 1.2 CP, este dotata cu:

- centura de purtare
- stihl 4 mix-motor
- aprindere electronica
- maner tip ghidon
- maner multifunctional
- ochelari de protectie
- sistem antivibratii
- ventil de decompresie

Centura de purtare
Chingile STIHL usureaza munca in special in timpul utilizarii indelungate. Acestea ofera o mare libertate de miscare la utilizarea aparatului.
STIHL 4-MIX-Motor
Combina avantajele motorului in 2 timpi cu cele ale motorului in 4 timpi. Mai putine gaze de evacuare, nu este nevoie de service de ulei, sunet placut. Excelenta forta de antrenare si cuplu motor ridicat.
Aprindere electronica
Instalatia de aprindere electronica total capsulata garanteaza o pornire sigura si o functionare fara perturbari a motorului. Oferta ridicata de tensiuni de aprindere asigura o scanteie de aprindere stabila si o durata mare de ardere. Acest lucru conduce la o imbunatatire a arderii combustibilului si la emisii de gaze de evacuare reduse.
Maner tip ghidon
Manerul dublu este denumit si ghidon de cosit ergonomic. Acesta permite o pozitie naturala a coasei in timpul cositului, putand fi reglat cu ajutorul unui surub de strangere. La motocoasele si uneltele de taiere manerul dublu reprezinta de fiecare data prima optiune daca trebuie cosite des suprafete mari.
Maner multifunctional
Manerul multifunctional se utilizeaza la motocoase, dispozitive de taiere si foarfeci de gard viu. Toate elementele de comanda pentru comanda motorului sunt integrate in maner. Comanda se realizeaza deosebit de simplu si sigur - mana ramne in permanenta pe maner. Manerul multifunctional este integrat in ghidonul de cosit. La aparatele cu maner circular elementele de comanda sunt dispuse in tija.
Ochelari de protectie
Pentru siguranta se folosesc ochelarii de protectie de serie. Ochelarii sunt bine ventilati si dispun de o protectie laterala lata.
Sistem antivibratii
Sistemul antivibratie se foloseste la motounelte pentru ingrijirea spatiilor verzi. Tamponul de cauciuc reduce transmiterea vibratiilor suparatoare generate de motor si unealta de taiere rotativa. Manerele au astfel vibratii extrem de mici. in felul acesta munca devine confortabila si cu menajere de forte.
Ventil de decompresie
Sistemul de decompresiune prelungeste in faza de utilizator timpul de deschidere a supapelor. Acest lucru reduce considerabil si total automat consumul de forta la cablu.

Date tehnice Motocoasa STIHL FS 70 C-E :

- Lungimea totala: 1.7 m
- Cap taietor iarba: cu 2 taisuri
- Capacitate rezervor: 0.34 l
- Nivel vibratii stanga/dreapta: 5.5/4.7 m/s2
- Motor: in 2 timpi -2 MIX
- Greutate: 4,8 Kg
Producator Motocoasa STIHL FS 70 C-E : STIHL

Transport gratuit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura