Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Motocoasa Stihl FS 460 C-EML

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5350 lei Lei
Brand
Stihl FS 460 C-EML
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Informatii generale:

Motocoasa Stihl FS 460 C-EM L DM 300-3, 3.0 CP, este dotata cu un motor puternic, ofera o manevrabilitate excelenta, avand o capacitate mare de taiere a firelor de iarba.

Motocoasa foarte puternica de 2,2 kW, confortabil de utilizat, fiabila, rezistenta, cu tija lunga. Cu ergonomie imbunatatita, in dotare de serie cu management electronic inteligent al motorului M-Tronic, ErgoStart si pornire usoara.
Rodajul: Trebuie facut la ralanti si nu in sarcina. Trei rezervoare de benzina la ralanti, fara sarcina. La interval de 10-15 min se accelereaza la maxim, timp de 10-15 sec, pentru evacuarea din toba de esapament a uleiului nears.

Modul de utilizare:

Motocoasa STIHL FS 460 C-EM L DM 300-3, 3.0 CP, se utilizeaza pentru suprafete denivelate cu iarba rezistenta si rarirea arboretului in paduri.

Beneficii client:

- Confort crescut la pornire
- Eficienta maxima in utilizare datorita manerului ergonomic
- Utilizare in mod continuu pentru o perioada indelungata datorita manerului tip ghidon
- Greutate redusa pentru usurinta in utilizare

Avantaje produs:

- Pornire sigura fara perturbari a motorului
- Maner dublu tip ghidon
- Nivel redus de vibratii

Motocoasa STIHL FS 460 C-EM L DM 300-3, 3.0 CP, este dotata cu:

- compensator
- maner tip ghidon
- maner multifunctional
- ochelari de protectie
- reglajul manerului fara scule suplimentare

Compensator
Compensatorul STIHL, este o unitate de reglare din carburator, care are grija ca in caz de murdarire a filtrului de aer sa nu intervina o supralubrifiere a amestecului. In felul acesta eficienta ramne constanta un timp mai indelungat. Filtrul trebuie curatat abia cand este incarcat 80% din suprafata. Astfel sunt posibile utilizari foarte indelungate fara intrerupere.
Maner tip ghidon
Manerul dublu este denumit si ghidon de cosit ergonomic. Acesta permite o pozitie naturala a coasei in timpul cositului, putand fi reglat cu ajutorul unui surub de strangere. La motocoasele si uneltele de taiere manerul dublu reprezinta de fiecare data prima optiune daca trebuie cosite des suprafete mari.
Maner multifunctional
Manerul multifunctional se utilizeaza la motocoase, dispozitive de taiere si foarfeci de gard viu. Toate elementele de comanda pentru comanda motorului sunt integrate in maner. Comanda se realizeaza deosebit de simplu si sigur - mana ramne in permanenta pe maner. Manerul multifunctional este integrat in ghidonul de cosit. La aparatele cu maner circular elementele de comanda sunt dispuse in tija.
Ochelari de protectie
Pentru siguranta se folosesc ochelarii de protectie de serie. Ochelarii sunt bine ventilati si dispun de o protectie laterala lata.
Reglajul manerului fara scule suplimentare
Ghidonul de cosit ergonomic poate fi ajustat individual pentru fiecare utilizator fara unelte, cu ajutorul unui surub de fixare.

Date tehnice:

- Lungimea totala: 1.69 m
- Cap taietor: 250-3
- Capacitate rezervor: 0.75 l
- Nivel vibratii stanga/dreapta:  2.1/2.3 m/s2
- Motor: 2-MIX
- Greutate: 7,2 Kg

Producator : STIHL

Transport gratuit.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura